domingo, 25 de abril de 2010

Tracks del Diable a les Duatlons Infantils

2ª Duatló Infantil de Vilanova del Camí:

El diumenge 18 d'abril es va celebrar la 2ª duatló de Vilanova del Camí, el matí va començar molt plújos, però tot i la pluja la organització va decidir tirar endavant la duatló, per sort va deixar de ploure pocs minuts abans de començar la primera cursa.

En la primera cursa es va ajuntar les categories Infantils i Alevins, masculins i femenins, tots junts.

La Laia S. del equip de Tracks del Diable va participar a la categoria Aleví Femení, va fer una sortida molt intel·ligent, no es va deixar portar per el ritme infernal en que van començar la cursa molts dels participants, mica a mica va anar guanyant posicions, quan va tocar agafar la bici ja estava entre els 5 primers classificats de la general, va fer les voltes amb la bici a un ritme molt intens.

En les dues últimes voltes corrent va ser on va imposar un ritme molt alt i va avançar a tots els corredors que tenia al davant i finalment va acabar la 2ª de la general a pocs segons del primer classificat "Aleví masculí", i treient un avantatge de 1'46 minuts a la segona classificada.

En la categoria de Benjamí Masculí també hi va haver representació Osonenca, Erik M. de l'equip Ges Extrem i Dídac S. de l'equip Tracks del Diable, també els va tocar correr cóntra nens que tenien entre 1 i 2 anys més que ells, també van fer una sortida molt intel·ligent, van agafar un bon ritme que els va permetre estar entre els 3 primers classificats al agafar la bici. L'Erik va tenir problemes a dins dels box i el van avançar 5 o 6 nens, en va poder atrapar i avançar 2, en Dídac anava segon però en una corba va tirar de recta i això va fer que l'avancessin 2 corredors, un cop van deixar la bici i van tornar a córrer van fer una bona remuntada i finalment van quedar en Dídac en 2ª posició i l'Erik en 4ª posició.

Duatló Cuitat de Vic:

En una cursa marcada per el desordre i la mala organització en la zona de transició, Laia de Tracks del Diable va quedar 3ª tot i patir  problemes amb la bicicleta quan anava en 1ª posció.

Erik de Ges Extrem va quedar 4ª fent una molt bona cursa amb la bicicleta i Dídac de Tracks del Diable va quedar en 6ª posició.

Duatlo de Sant Joan de les Abadesses:

Dídac de Tracks del diable Va aconseguir la 3ª posició i Erik de Ges Extrem la 4ª posició en una cursa en la que vàren anar de menys a més i que va estar marcada per errors arbitrals que vàren fer que els dos corredors perdessin un lloc en donar la 3ª plaça a un corredor que no havia fet tot el recorregut .

NOE I JAUME. NOE LA PRIMERA FEMINA QUE NOS VISITO.